Penzion Lipka - Lipka

Adres: Lipka 25, 385 01 Vimperk, Czechy.
Telefon: 388320897.

Specjalności: Hotel.

Opinie: Ta firma ma 93 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 4.7/5.

Lokalizacja Penzion Lipka

Penzion Lipka to wspaniała opcja dla osób, które szukają komfortowego i przyjemnego miejsca do spania w czeskim mieście Vimperk. Penzion znajduje się w dobrym położeniu, na ulicy Lipka 25, w bliskim sąsiedztwie do interesujących atrakcji turystycznych.

Penzion oferuje wysokiej jakości usługi i wygodne pokoje z pełnym wyposażeniem, takim jak łazienki prywatne, telewizory i bezpłatny dostęp do Wi-Fi. Goście mogą również skorzystać z bogatego bufetu śniadaniowego, który jest dostępny każdego ranka.

Jedną z głównych specjalności Penzion Lipka jest to, że jest to miejsce idealne dla osób, które podróżują samotnie, w parze lub w rodzinie. Penzion oferuje również usługi transferu do i z pobliskich stacji kolejowych i lotnisk, aby ułatwić podróż do i z miejsca pobytu.

Penzion Lipka ma pozytywne opinie na portalu Google My Business, co jest dowodem na wysoką jakość usług i satysfakcję gości. Średnia ocena Penzion Lipka wynosi 4.7/5, co świadczy o wysokim poziomie usług i profesjonalizmie personelu.

Jeśli szukasz miejsca, w którym będziesz się czuł komfortowo i przyjemnie, to Penzion Lipka jest idealnym wyborem. Zaleca się kontakt z nimi za pośrednictwem ich strony internetowej, aby uzyskać więcej informacji i zaplanować swoją rezerwację. Polecamy Penzion Lipka jako miejsce do wyboru, które oferuje wysoką jakość usług i komfortowe warunki dla gości.

Recenzje dla Penzion Lipka

Penzion Lipka - Lipka
Jitka Sammartinová
5/5

Včera jsem si objednala s sebou koleno. Něco tak dokonalého jsem nejedla. Do mekka upečené, šťavnaté, kůžička jako dort. Příloha zelenina, na cibulce dozlatova. K tomu křen a hořčice ve zvláštních skleničkách. Nedalo se to sníst pro velikost?. Takže teď dojidam k snídani. Loni jsme tu i bydleli. Úžasné, čisté, kuchyňka, kde máte k dispozici i kávu a cukr, které jsme samozřejmě i sami doplnili. A takto levný pobyt široko daleko nenajdete. Pěšky do Kubovky, jedna stanice motoráčkem lesem do Vimperka. Bohužel málokdy volno. Úžasná ochotná skromná milá obsluha. Bohužel mi partner před měsícem skonal, přijela jsem zavzpomínat ?

Penzion Lipka - Lipka
Hana Dvořáková
5/5

Ubytování penzion nemohu hodnotit, nevyužili jsme. Určitě můžu doporučit restauraci, milá obsluha, výborná kuchyně a ceny super. Penzion má venkovní terasu, možný přístup i s pejsky.

Penzion Lipka - Lipka
lrehakova Rehakova
5/5

Báječné ubytováni a ochotný personál včetně kuchyně Měli jsme zde rodinný sraz ke spokojenosti všech. Doporučuji.

Penzion Lipka - Lipka
Alena Šrámková
5/5

Hezký penzion po rekonstrukci. Velmi milá majitelka, skvělá domluva při všem. Výborné domácí jídlo.

Penzion Lipka - Lipka
Jan Poslušný
5/5

Výborná kuchyně.
Časem určitě vyzkouším ubytování.

Penzion Lipka - Lipka
Václava Chromčáková
5/5

Nádherný čistý nový voňavý apartmán.

Penzion Lipka - Lipka
Kateřina Dlouhá
1/5

Restaurace v pátek ve 13.30h zavřená. Bohužel nebylo nikde info o aktuální provozní dobe, dle cedule venku maji otevreno jen do 13h a pak vecer. Bylo by vhodné aktuální dobu zverejnit, mířili jsme sem s malým dítětem z pěšího výletu na oběd..

Penzion Lipka - Lipka
Václav Lisa
5/5

V restauraci útulno a skvěle vaří

Go up